1503218_10152259064816251_670386297_n

Diskografi

1993 Kargo – Sil Baştan

1996 Kargo – Yarına Ne Kaldı

1997 Kargo – Sevmek Zor

1998 Kargo – Yalnızlık Mevsimi

2000 Kargo – Sen bir Meleksin

2002 Kargo – Best Of Kargo

2010 Kargo/Mirkelam – R.R.D.P.

2012 Bend – Yarım Kalan Türkçem

2013 Cenk Taner ve Karabataklar – Yoldan Çıkmış Şarkılar

2015 Sayıklayanlar

*

Site içerisinde kullanılan görseller: M.Ş.Ş, Nihan Şişli, Veys Çolak, Engin Güneysu, Çetin Şan, Fırat Erez

*

site tasarımı: Nihan Şişli